Cloud

Wij werken alleen op de Oracle Cloud met verschillende Oracle producten. De basis wordt gevormd door de Graph database, waarbij wij altijd met de nieuwste versie werken. Verder worden pragmatisch Oracle producten gecombineerd om de wensen van de klant te realiseren. Maar ook een applicatielandschap bestaande uit Open Source producten wordt door ons gerealiseerd als de klant daar om vraagt. In onze visie moet je voor een bepaalde functie steeds het product gebruiken dat daar het beste voor geschikt is, wij zijn dan ook voorstander van het pragmatisch combineren van allerlei software. Redforce onderscheidt zich in het samenvoegen van recente bewezen technologie en de allernieuwste technologie met nieuwe mogelijkheden.

Wij hebben jarenlange ervaring met het werken “In the Cloud” en hebben de overtuiging dat dit een nog veel grotere vlucht zal nemen. Altijd de nieuwste versie van producten na een upgrade door een druk op de knop, de beste beheerders maar niet in onze dienst, geen grote investeringen vooraf meer voor de aanschaf van hardware en licenties, de beste denkbare beveiliging, de voordelen zijn talrijk.

Tijdens ontwikkeltrajecten zijn het snel beschikbaar hebben van omgevingen (OTAP) en het op maat beschikbaar stellen van rekenkracht en opslagruimte kostenbesparende factoren.